دارچين يك ادويه خاص است. هنگاميكه آن را به غذا اضافه ميكنيم طعم شيريني به غذا ميدهد كه حتي ميتوان آن را باشكر اشتباه گرفت. ولي در عين حال ضررهاي شكر را نيز ندارد.
به علاوه، دارچين خواص بسياري از لحاظ سلامت براي بدن دارد. يكي از خواص دارچين اين است كه باعث افزايش كارايي هورمون انسولين در بدن ميشود و در نتيجه بدن نياز كمتري به اين هورمونبراي كنترل قند خون پيدا ميكند.
تحقيقات بر حيوانات نشان ميدهد كه ادويه مريم گلي اثر انسولين را دو برابرميكند. زردچوبه و ميخك اين اثر را سه برابر كرده ولي دارچين حتي اثر بيشتري از ادويه هاي ذكر شده را بر انسولين خون دارااست. بسياري از افراد مبتلا به ديابت گزارش داده اند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين روزانه تأثيربسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است.
همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده تأثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده است
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0